Nieuws

IMG_6501

Foto’s mascottes N.E.C. – FC Emmen

De foto’s van de Juniors van de thuiswedstrijd tegen FC Emmen staan nu online. Bekijk op Google Photos Bewegende beelden van onze spelersmascottes bij het betreden van het veld zijn te vinden op de Facebookpagina van de N.E.C. Juniors.

Coop – NEC Cover

Woensdag COOP ruilmiddag in de Jupiler Lounge!

Aanstaande woensdag vindt de COOP ruilmiddag plaats in de Jupiler Lounge. Het evenement vindt plaats van 13.00 uur tot 15.00 uur en naast de mogelijkheid om het stickerboek te vervolmaken zal de voltallige selectie tussen 13.00 uur en 14.00 uur aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen.

N.E.C. Juniors mascottes

Foto’s mascottes N.E.C. – Jong AZ

De foto’s van de Juniors van de thuiswedstrijd tegen Jong AZ staan nu online. Bekijk op Google Photos Bewegende beelden van onze spelersmascottes bij het betreden van het veld zijn te vinden op de Facebookpagina van de N.E.C. Juniors.

NEC Juniors feest

Spetterende jubileumshow 15 jaar N.E.C. Juniors

Afgelopen zaterdag stond het 15-jarig jubileumfeest van de N.E.C. Juniors op het programma. De stadsschouwburg De Vereeniging vormde het decor van deze bijzondere middag. Om 14.00 werden de deuren geopend en vanaf 14.30 was de gehele selectie aanwezig om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met alle aanwezige jonge supporters. Vanaf…

N.E.C. Voetbaldagen mei 2017

N.E.C. voetbaldagen in mei 2018

In de meivakantie (2-3-4 mei 2018) staan in en rondom het Goffertstadion de N.E.C. voetbaldagen weer op het programma. Droom jij er ook van om te leven als een profvoetballer? Grijp dan nu je kans! Ervaren trainers, waaronder ook oud N.E.C.-spelers, gaan aan de slag om van jou een nóg betere voetballer te maken. Wie weet…

Nieuwsarchief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven